Canon hivatalos viszonteladó

A REMA Systems Kft. 1997-ben kezdte meg működését a már 1992-ben létrehozott REMA Irodatechnika Bt. mellett.
A vállalkozás tevékenységi köre kezdettől fogva irodatechnikai és számítástechnikai eszközök (Canon, Epson, HP, GE, Toshiba, Acer, Panasonic, stb.) és kiegészítőik forgalmazása és szervíze, valamint nyomdai előkészítési és nyomdai feladatok megszervezése , lebonyolítása, amely tevékenységi kör a későbbiekben vizuáltechnikai eszközök (3M, Hitachi, Epson, Sony, A+K Astrobeam, stb.) forgalmazásával is bővült.

Az alaptevékenység a már röviden ismertetett irodagépforgalmazás és irodatechnikai szerviz. Vállalatunk megszerezte és jogosult használni a “Canon hivatalos viszonteladó” megkülönböztető kategóriát, továbbá ugyancsak szerződött dealer-ei vagyunk a Panasonic és Toshiba cégeknek Bács-Kiskun megyében és Pest megye, valamint Csongrád megye egyes részein történő értékesítésben és szervízszolgáltatás nyújtásában.
1998-tól tovább bővült, illetve változott cégünk tevékenységi köre. Jelentősen megnövekedett a számítástechnikai eszközök forgalma, s az ezzel összefüggő szervízforgalom. A munkatársak köre számítástechnikai szakemberekkel bővült. Így a PC-k, laptopok, nyomtatók, stb. különböző típusainak ( Toshiba, Acer, Canon, HP, Epson,….) kereskedelme és szervíze is második fő tevékenységünkké vált.
A harmadik fő terület, amivel szintén bővült a profilunk a vizuáltechnika. Az utóbbi években jelentőssé vált a projektorok, írásvetítők, diavetítők, ezek tartozékai (vetítővásznak, állványok, táblák, stb.), valamint digitális fényképezőgépek, kamerák és egyéb, a prezentációban használatos multimédiás eszközök iránti kereslet és az ezzel összefüggő kereskedelem. A cég munkatársai közül e területnek is külön képviselője van. Jó kapcsolataink révén szinte minden márka beszerzését és szakszerű telepítését rövid időn belül teljesíteni tudjuk. Hivatalos 3M partnerek vagyunk, de forgalmazunk Hitachi, Epson, A+K, Sony, Panasonic, Toshiba termékeket is.
Ügyfeleink között számos felsőoktatási intézmény megtalálható, mivel tudjuk vállalni a vám és áfamentes beszerzések teljesítését is.