Canon hivatalos viszonteladó

A Rema Systems Kft. magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, intézmények telekommunikációs, számítástechnikai rendszereinek, készülékeinek és fénymásoló berendezéseinek, javítására és karbantartására kínál lehetôséget. Szervízszolgáltatásaink közé tartoznak a helyszínen végzett munkálatok és a berendezések, egyéb eszközök meghibásodása esetén az azonnali segítségnyújtás is.
A javító és karbantartó munka, valamint azonnali hibaelhárítás mellett lehetőséget nyújtunk ügyfeleinknek arra, hogy forgalmazott termékeinket a helyszínen dolgozó munkatársaink közvetítésével és segítségével rendeljék meg. A megrendelt másológépeket, számítástechnikai- és vizuáltechnikai eszközöket, kellékeket, a helyszínre szállítjuk és üzembehelyezzük. Amennyiben gépparkjuk változtatását, fejlesztését vagy esetleges bővítését tervezik, kérjék szakmai segítségünket, ajánlatunkat. Folyamatosan és magasan képzett szakembereink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, segítséget nyújtva az igények és lehetôségek figyelembe vételével, a legmegfelelőbb típus kiválasztásában.

Másológépek szervíze

A REMA Systems Kft. a Canon másológépek hivatalos szervízpartnere.
Szakembereink a megvásárolt berendezéseket üzembe helyezik, szükség esetén megtanítják azok szakszerű kezelését, a későbbiek során pedig rendszeresen elvégzik a karbantartásukat, szükség szerint a hibák javítását eredeti alkatrészek és kellékanyagok biztosításával.
Szervizünk a javításokat és karbantartásokat eseti és átalánydíjas formában végzi, s az utóbbi időben egyre népszerubb az un. Teljeskörű Üzemeltetési Szolgáltatás TÜSZ (a berendezés rendszeres karbantartása, kopó alkatrészek cseréje, szükséges javítások elvégzése - szükség esetén cseregép biztosítása -, alkatrészek és kellékanyagok biztosítása egy adott másolatonkénti díjért.)
Használt másológépüket a vételárba kedvező áron beszámítjuk! Vásárlás esetén lehetőség van egyedi árak megállapítására. A nálunk vásárolt használt másológépekre 6 hónap alkatrész-garanciát vállalunk.

Számítástechnika Szerviz

A komplett számítógép-konfigurációk ( közbeszerzéses pályázatok keretében is történő) forgalmazásán és üzembehelyezésén kívül szervizünk fôbb tevékenységi ágai az alábbiakban foglalhatók össze:

Számítógépek és hardverperifériák installálása, üzembe helyezése, szerver operációs rendszerek (WinNT SBS 4.5, Win2k SBS), valamint szerveralkalmazások (Exchange mailszerver, MS SQL server, FaxMaker faxszerver, WEB server - Microsoft, Apache) telepítése, beállítása.
Felhasználói operációs rendszerek (Windows 98, 2000, ME, XP; Linux) telepítése, beállítása, felhasználói programok installálása, áthelyezése.
Hálózatok beállítása (nyomtatás, kliens-server kapcsolat, Internet megosztás), xDSL routerek üzembe helyezése, managelése. Számítógépek, hálózatok hibafeltárása, szervizelése, egyéb hardveres és szoftveres hibaelhárítás, beállítás, strukturált (számítógépes) hálózatok kivitelezése.
Vállaljuk nyomtatók javítását, karbantartását, esetenként helyszíni munkavégzéssel is.